Bug - "bet size cannot be accepted"

Reports bugs here
Post Reply
Bog
Posts: 4
Joined: Sat Sep 03, 2016 10:42 am

Bug - "bet size cannot be accepted"

Post by Bog » Wed Jan 24, 2018 3:10 pm

Hi. I noticed a bug. When I try to set a stake, I only cat type round numbers. For example, if I want to set stake 4,4 euro I can't. I get this message "bet size cannot be accepted". Is this a bug?
Image

User avatar
admin
Site Admin
Posts: 123
Joined: Wed Apr 10, 2013 7:40 pm
Ukraine

Re: Bug - "bet size cannot be accepted"

Post by admin » Sun Feb 04, 2018 8:04 pm

Hi Bog,

Yes it is a known issue. Try to use comma (",") instead of dot (".") to separate fractional part of the bet size.
What localization you are using on your device? I mean interface language of your phone.
Thanks!
BetOnDroid - best Android trading tool for Betfair exchange

Bog
Posts: 4
Joined: Sat Sep 03, 2016 10:42 am

Re: Bug - "bet size cannot be accepted"

Post by Bog » Thu Mar 01, 2018 10:21 pm

admin wrote:
Sun Feb 04, 2018 8:04 pm
Hi Bog,

Yes it is a known issue. Try to use comma (",") instead of dot (".") to separate fractional part of the bet size.
What localization you are using on your device? I mean interface language of your phone.
Thanks!
It's working your fix using "," ! Thanks! My phone language it's romanian. Sorry for the late reply.

rafaelkafka
Posts: 3
Joined: Mon Nov 18, 2019 3:37 pm
Brazil

Re: Bug - "bet size cannot be accepted"

Post by rafaelkafka » Mon Nov 18, 2019 3:39 pm

My account is on Dollars but the 3.0 version thinks i am using Brazilian Reais and the message "bet size cannot be accepted" happens all the time. Is there a fix for that? Thank you a lot in advance. The new version is great!

User avatar
SupportTeam
Posts: 22
Joined: Wed Mar 20, 2019 2:04 am
Location: Kyiv, Ukraine
Contact:
Ukraine

Re: Bug - "bet size cannot be accepted"

Post by SupportTeam » Mon Nov 18, 2019 5:27 pm

Lets try to separate these problems

1. BetOnDroid shows wrong currency for your account. Do you see that every time or just once?
2. Your bet is not accepted. Do you see that error while trying to change your bet size with bet change screen or that error reports Betfair server?

Anyway screenshot of the issue will be very welcome.
Last edited by SupportTeam on Tue Nov 19, 2019 3:22 am, edited 1 time in total.

rafaelkafka
Posts: 3
Joined: Mon Nov 18, 2019 3:37 pm
Brazil

Re: Bug - "bet size cannot be accepted"

Post by rafaelkafka » Mon Nov 18, 2019 8:49 pm

1 - Yes, every time since the migration for the 3.0 version. 2 - Size of the bet is invalid, in portuguese. Can i put Betondroid back on english and dollars? My account is on dollars. I always used the responsibility with a constant value. Thank you a lot for your attention.
photo_2019-11-18_16-48-17.jpg
photo_2019-11-18_16-48-17.jpg (23.75 KiB) Viewed 402 times

rafaelkafka
Posts: 3
Joined: Mon Nov 18, 2019 3:37 pm
Brazil

Re: Bug - "bet size cannot be accepted"

Post by rafaelkafka » Mon Nov 18, 2019 8:55 pm

SupportTeam wrote:
Mon Nov 18, 2019 5:27 pm
Lets try to separate the problems

1. BetOnDroid shows wrong currency for your account. Do you see that every time or just once?
2. Your bet is not accepted. Do you see that error while trying to change your bet size with bet change screen or that error reports Betfair server?

Anyway screenshot of the issue will be very welcome.
Thank you a lot for your help. I discovered a solution. In the settings section everything gets back to normal if you change the markets language to English. My account is on Dollars again and i can put any value. Thank you a lot!

User avatar
SupportTeam
Posts: 22
Joined: Wed Mar 20, 2019 2:04 am
Location: Kyiv, Ukraine
Contact:
Ukraine

Re: Bug - "bet size cannot be accepted"

Post by SupportTeam » Tue Nov 19, 2019 1:09 am

Awesome!

Thank you for providing full details of the issue and workaround you have found.
We will start investigate why markets language could affects a user account currency.

Post Reply